Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkanı Seyfi Hüseyin İyiyürek, canla başla emeklinin hakkını aramak amacıyla sürdürdüğü hizmet yarışında çıtayı biraz daha yukarıya çekti. İyiyürek, yıllardır başarıyla hayata geçirdiği projelerine yenilerini ekleyerek, 15 Mart Pazar günü Seyhan Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılacak olan 13. Genel Kurulu’na tekrar başkan adayı olarak girmenin hazırlığını yapıyor. İyiyürek, bir yandan kentin 4 bir yanından ziyaretine gelen üyelerine, bir yandan da ziyaretlerle faaliyetlerini özetliyor, yeni projelerini anlatıyor. 

“Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır” diyen Başkan İyiyürek, yönetimdeki arkadaşlarıyla birlikte seçim çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Özellikle sağlık alanında çeşitli hastanelerle yaptığı anlaşmalarla üye sayılarını 15 binden 40 bine ulaştıran aynı zamanda da üyelerinin bütçesine artı değer katan İyiyürek,” Önemli olan kardeşlerimizin huzurlu ve sağlıklı bir şekilde günlerini geçirmeleridir. Bu bize büyük bir mutluluktur. Bu noktada aldığımız yeni güçle de çalışmalarımıza yeni projelerimizi ekleyerek kardeşlerimize destek olmaya çalışıyoruz.” dedi.

Dernekçilik faaliyetlerini 22 yıldan beri aktif şekilde başarıyla sürdüren, son olarak da 5 yıldır Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkanlığı’nı aynı heyecanla sürdüren ve üyelerinin sorunlarına çözüm amaçlı çaba koyan İyiyürek, bir kez daha üyelerinin karşısına yeni projeleriyle çıkmanın haklı olarak kıvancını yaşıyor.

İŞTE YENİ PROJELER

Mütevazi kişiliğiyle herkesin yardımına koşmanın gayretinde olan ve emeklilerin bütçesine “Karınca kararınca” katkı koyan Başkan İyiyürek, yeni projelerini de hayata geçirmek amacıyla, üyelerinden yetki istiyor.

Özellikle emekliler için bir lokal girişiminde bulunan İyiyürek, bu konuda Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’dan söz aldı ve yerinin de tespit edildiğini müjdeledi. Bunun dışında Seyhan ve Çukurova İlçelerinde de lokal yapılması için üyelerinin desteğine ihtiyacının olduğunu belirten İyiyürek, üyeleri için düğün salonu satın almayı düşünüyor.

Sosyal faaliyetlere de ağırlık veren İyiyürek, seçildiği taktirde özel anlaşmalarla üyelerini en uygun koşullarda Anıtkabir, Çanakkale, Peri Bacaları, Ürgüp, Göreme, Balıklı Göl gibi tarihi ve turistik mekanlara geziler düzenlemeyi arzu ediyor.

Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkanı Seyfi Hüseyin İyiyürek, özel firmalarla yaptıkları anlaşmaların kapsamını biraz daha genişleterek üyelerine daha fazla maddi katkı sunmanın gayretinde olacağını belirterek, sözlerini,” Yeni dönemde göstereceğiniz teveccühten dolayı şimdiden üye arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.” şeklinde tamamladı.