Görevini başarıyla yerine getirerek birliğine dönen Jandarma Komando Bölüğü Adana İl Jandarma Komutanlığı personeli tarafından alkışlarla, davul ve zurna eşliğinde karşılandı. 

İl Jandarma Komutanı Vekili Jandarma Albay Ümüt DEDEBAĞI “Aslanlarım Hoş Geldiniz, Gazanız Mübarek Olsun” diyerek başladığı konuşmasında “Hiç bir çıkar gözetmeksizin size verilen görevi namus ve şerefinizle yerine getirerek sağ salim vatan topraklarına dönmeniz bizleri gururlandırmıştır. Bizler kalbimizde vatan sevgisiyle Türk Bayrağının dalgalandığı her yerde şeref ve onurla görevimizi yerine getirmenin haklı mutluluğunu yaşıyoruz. Hepinizi kucaklıyor ve bundan sonraki görevlerinizde başarılar diliyorum” diyerek tek tek tebrik etti.


Görevden dönen personele İkramlarda bulunulmasını müteakip, davul zurna eşliğinde halaylar çekilip, birlik ve beraberlik içerisinde büyük coşku yaşandı. Uzun süredir görmedikleri evlatlarını karşılamaya gelen aileler büyük gurur ve heyecan duyarak, kucaklaşmaları sırasında duygusal anlar yaşandı