Yelken Kulüp’te gerçekleşen kahvaltılı “Bahar buluşması”nda ev sahipliğini Jeoloji Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Dr. Mehmet Tatar ve Oda Yönetim Kurulu üyeleri yaptı.

“AMAÇ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ DAHA DA ARTIRMAK”

Birliktelikte konuşan Oda Başkanı Dr. Mehmet Tatar, “Bahar Buluşması”nda amacımız meslektaşlarımızla bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirerek dayanışmayı artırmak” dedi.
“BİZ HEP BERABER DAHA GÜÇLÜYÜZ”
Özelde, Kamu’da ve Üniversitede çalışan Jeoloji Mühendisleri olarak hep birlikte daha güçlü olduklarını ifade eden Jeoloji Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Dr. Mehmet Tatar, şöyle konuştu;

“Bu tür etkinliklerde birlik ve beraberliğimizin giderek daha da güçlendiğini görmek bizleri ayrıca mutlu ediyor. Meslektaşlarımızla olan samimi birlikteliğimize eş ve çocuklarımızı da dahil ederek hem aileler arası iletişimi arttırmak hem de sosyal dayanışmayı sağlamayı hedefledik. Jeoloji Mühendisleri Odası Adana Şubesi olarak üyelerimize ve üniversite bölüm öğrencilerimize yaptığımız  bilimsel aktivitelerimizin yanında sosyal aktivitelere de önem veriyoruz. Bu aktiviteler dayanışmayı güçlendirdiği gibi, iletişimimizi de kolaylaştırıyor. Etkinliğe katılan tüm meslektaşlarımıza ve misafirlerimize teşekkür ederim.”