TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Adana Şubesi, meslekte 50, 40, 30 ve 25. yılını dolduran üyelerine “Emek Ödülü” verdi. Mesleğinde 30. Yılını dolduran Adana Şube Başkanı Mehmet Tatar da emek ödülü aldı.

JMO Adana Şubesi’nde yapılan danışma kurulunda konuşan Şube Başkanı Mehmet Tatar, üyelerin istekleri ve önerileri doğrultusunda çalışmaya özen gösterdiklerini ifade ederek,” Çok zor bir süreçten geçen Ülkemizin karşı karşıya olduğu sorunlar mesleğimizi ve meslektaşlarımızı da etkilemiştir. Mesleğimizin en önemli sorunlarından biri olan işsizlik her geçen gün artmaktadır. Bizler yönetim kurulu olarak mesleğimizin ve meslektaşlarımızın karşı karşıya olduğu sorunları çözmek için büyük bir çaba harcamaktayız. Sadece Yönetim Kurulunun bu çabası yeterli olmamaktadır. Bu sorunların çözümünde başarının ancak tüm meslek üyelerimizin katılımı ve birlikteliği ile mümkün olacağını belirtmek isteriz.” dedi.

Mehmet Tatar, Oda Danışma Kurullarında meslek ve meslektaşların sorunları ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü platform olduğunu da kaydetti. Yapılan konuşmalardan sonra  meslekte 50, 40 – 30 – 25 yıllarını tamamlayan üyelere Emek Ödülleri verildi.

50. YIL: Aziz Ertunç

40. YIL: Nuri Özgüzel, Mehmet Ali Utkan, Cabbar Yördem

30 YIL: Mehmet Tatar, Ertuğrul Çolak, Özcan Özaykan, Metin Ün, Müzeyyen Şevkin, Sedat Türkmen

25 YIL: Alp Yüksek, Mustafa Akyıldız, Hatice Karagücük, Şenol Şahin, Murat Uçar, Mehmet Çevikbaş, Nermin Ağır Güzel, Resmiye Uçar, Sabahattin Yenimol, Ahmet Koca, Menekşe Kazankıran, Neşe Şahin

Öte yandan, JMO Osmaniye İl temsilciliği yapan Hakan Çetinel’e hizmetlerinden dolayı plaket verildi.