Karaisalı Belediye Başkanlığı, devletimizin Afrin’de bulunan terör örgütüne yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nda kahramanca savaşan askerlerimize 2 tır içme suyu ulaştırdı. İki tır dolusu şişelenmiş içme suyu, kara harekatının başladığı nokta olan Kilis iline bağlı Gülbaba mevkiinde ki askeri tabura teslim edildi.

Daha önce Suriye'de Esad rejiminin Türkmen köylerine doğru saldırması ve bombalar yağdırması ile köylerini terk eden Bayır Bucak Türkmenleri ’ne 1 tır su yardımı, gıda, giyim ve konut yardımı yapan Karaisalı Belediyesi, Afrin’de bulunan teröristlere yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’nda da duyarlılığını gösterdi.

Harekatın simgesi olan zeytin dalıyla yardım tırlarını Karaisalı’dan uğurlayan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Karaisalı Belediyesi olarak, Afrin’de bulunan teröristlere yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’nda kahramanca savaşan Mehmetçiklerimize yönelik bizlerde elimizden geleni yapmaya mecburuz. Askerlerimizin su ihtiyaçlarını gidermeleri için 2 tır su yardımını Kilis iline bağlı Gülbaba mevkiinde bulunan askeri tabura teslim ettik. Allah, kahraman askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.