18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla, ilçe kaymakamlığı tarafından düzenlenen programda, başta ilçe nüfusuna kayıtlı şehitler olmak üzere, tüm şehitlerin ruhuna Kuran’ı Kerim okunarak, dualar edildi.

BOTAŞ Karaisalı İşletme Şefliğinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda konuşan Karaisalı Kaymakamı Tolga Polat, ”Şehitlerimiz bu vatan için, canlarını hiç düşünmeden feda ettiler. Onların geriye bıraktıkları emanette bizim için en kıymetli ve en değerli emanettir. Bizler her fırsatta sizlerin sıkıntılarını dinlemek için bir araya geliyoruz. Kapımız her zaman sizlere açıktır. Ne zaman bir sıkıntınız, derdiniz olursa her zaman yanınızdayız. Sizlere acınızı hatırlatmak için değil, devletin ve milletin gerçekten size karşı olan teveccühünü göstermek için buradayız. Biz sadece bunu yaşamak, hissetmek ve unutturmamak için buradayız. Başta sizin evlatlarınız olmak üzere, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Davetimize katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.


Şehit aileleri onuruna düzenlenen programa başta şehit aileleri olmak üzere, İlçe Kaymakamı Tolga Polat, Belediye Başkanı Saadettin Aslan, İlçe Garnizon Komutanı Ali Sanayır, İlçe Emniyet Amiri Güngör Akpınar, Belediye Meclis Üyesi Cumali Işıl ve kurum amirleri katıldı.