Cumhuriyet meydanında düzenlenen iftar programı Kuran’ı Kerim okunması ve duaların edilmesiyle başladı. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte ilçe merkezinden ve mahallelerden gelen binlerce vatandaş orucunu açtı.

Karaisalı Kaymakamı Melih Aydoğan’ın önderliğinde gerçekleştirilen iftar programına, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, siyasi parti ilçe başkanları, kamu kurum ve kuruluşların amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakamlık tarafından düzenlenen iftar programında vatandaşlarla buluşan Kaymakam Melih Aydoğan konuşmasında, “Kaymakamlık olarak vatandaşlarımızı bir araya getirmek, Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygularını bu yemek vesilesiyle kaynaştırmak, sizlerle bir araya gelmek için düzenlediğimiz bu iftar programına katılarak bizleri mutlu ettiniz. Bu iftar programı Karaisalı’nın birlik ve beraberlik görüntüsüdür. Bu muazzam kalabalık Ramazan Ayının bereketini göstermektedir” dedi.

9 Kasım 2017 tarihinde Karaisalı Kaymakamlığı’na atanan Melih Aydoğan, konuşmasının devamında veda niteliğinde bir açıklama yaptı.

Kaymakam Aydoğan konuşmasının devamında ise, “7 aydır bu güzel ilçede görev yapmaktayım. Kendimi bir Karaisalılı olarak görüyorum. Bu konuşmam bir veda konuşması olacak, ancak devlette süreklilik esastır. Bu ay sonu itibariyle Karaisalı Kaymakamlığı görevimizin sonuna geldik. Benim için ilk görev yerim olan Karaisalı her zaman ayrı bir yere sahip olacaktır. Vatandaşlara kapımız her zaman sonuna kadar açık olacak, devletin yöneticisi her zaman vatandaşın ayağına gidecek ve vatandaş ile devlet arasında mesafe olmayacak ilkesiyle burada ki görevimizi yerine getirmeye çalıştık. Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’a, siyasi parti ilçe başkanlarına, kamu kurum ve kuruluşların amirlerine, muhtarlara ve mesai arkadaşlarıma destekleri için teşekkür ediyorum. Teşekkürün en büyüğü ise 7 aylık süre boyunca bizleri en güzel şekilde karşılayan ve ağırlayan değerli Karaisalılı vatandaşlarımızadır” dedi.

Kaymakam Melih Aydoğan ve Belediye Başkanı Saadettin Aslan iftar programı süresince vatandaşlarla bol bol sohbet etti.