Kızıldağ Yaylası’nda Kızıldağ Sofrasında verilen yemekte bir konuşma yapan Karaisalı Belediyesi Başkan Vekili Cumali Işıl, temellerinin atıldığı 1826 yılı esas alınarak her yıl kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle ilk kez Zabıtalara yemek verdiklerini söyledi.

  Zabıta Müdür Vekili Serdal Durukan, Zabıta Memurları Mustafa Bolat, Hamdi Çopur, M. Ali Tuğtekin, Yusuf Oğuz, Şeref Çelik, Ruhsat Müdür Vekili Sibel Köylü, Biyalog Mine Kara ve Gıda Teknikeri Sümeyra Gökyermez ile birlikte Zabıta Müdürlüğü’nde görev yaptıklarını belirten Işıl, zabıtanın her geçen gün hizmet kalitesini artırdığını, Belediye Zabıta Müdürlüğü olarak halkın huzur, güven ve sağlık ortamında yaşamanın güvencesi olmaya devam edeceklerini söyledi.

  Işıl, “Zabıtalarımız yaptıkları uygulama ve denetimleri ile vatandaşlarımıza sağlıklı, güvenli ve düzenli bir yaşam alanı sağladığı gibi ilçemizin gelişimine de katkı sunmaktadır. Zabıta olarak vatandaşlarla idaremiz arasında bir köprü görevi de görmektesiniz. Bugüne kadar yaptığınız özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyor ve 189. Yılınızı kutluyor ve görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

  Karaisalı Belediyesi Zabıta Müdür Vekili Serdal Durukan da, zabıta personeli adına Başkan Vekili Cumali Işıl’a verdiği yemekten dolayı teşekkür etti.