Karaisalı Belediyesi ile hayırseverlerin katkıları ile 1 katı lojman olmak üzere 3 katlı olarak inşa edilen cami bahçesinde verilen İkramdan sonra Yeşilbaş Camii İmamı Cumali Gökkaya tarafından yemek duası yapıldı. Burada bir konuşma yapan Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç, “Bu sevinci artırmak lazım. Buraları şenlendirmek lazım. Bu cami, sadece ibadet yeri değil aynı zamanda bir toplanma yeri olmalıdır. Acılı ve sevinçli dostlarınızla birlikte burada toplanmalısınız. Sadece erkekler için değil, hanımlar için de bir toplanma yeri olur” dedi.

  Karaisalı Belediye Başkan Vekili Abdulcelil Sak da yaptığı kısa konuşmada, “Bu cami ile gurur duydum, onur duydum. Emeği geçen herkese ve tüm kurumlara teşekkür ediyorum” dedi.

  İlçe Müftüsü Kamil Oktay ise, “Biz bu tür ibadethaneleri hizmete açarken Allah, minarelerimizden bayrağımızı eksik etmesin, ezanlarımız susmasın, camilerimizden cemaatimizi eksik bırakmasın diye dua ederiz. Bu camimizin yapımında emeği geçen tüm kişi ve kuruluşlara, hayırseverlerimize ve kurumlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

  Bu konuşmalardan sonra Yeşilbaş Cami İmamı Cumali Gökkaya öğle ezanı okudu. Bozükhüsür Camisinin açılış kurdelesi Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç, Karaisalı Belediye Başkan Vekili Abdulcelil Sak, İlçe Müftüsü Kamil Oktay ve Çorlu Köyü Muhtarı Ali Karabacak tarafından kesildi.

  Hep birlikte camiye giren protokol ve mahalle sakinleri öğle namazını kıldı.

  Törene Karaisalı Garnizon Komutanı Yzb. Muhammet Mert, Karaisalı Belediye Başkan Yardımcısı Rifat Köroğlu, Belediye Meclis Üyesi Celalalettin Sürme ile çok sayıda vatandaş katıldı.