FETÖ terör örgütünü ve bütün darbecileri lanetlediğini belirten Başkan Zeydan Karalar, “15 Temmuz’un yıldönümünde şehitlerimizi, gazilerimizi anıyoruz. Bir kahramanlık destanını, halkımızın gösterdiği kahramanlığı hatırlıyoruz. 15 Temmuz’da darbe yapmaya çalışan FETÖ terör örgütünü ve bütün darbecileri lanetliyoruz. Darbelerin bu ülkeye hiçbir şey getirmediği, ülkeyi geri götürdüğü net şekilde anlaşılmıştır. Biz darbelerin karşısındayız ve darbelere karşı gösterdiği kahramanlıktan dolayı Türk Milletini saygıyla selamlıyorum. Hiç unutmayalım ki 15 Temmuz’da Adana’da da çok büyük olaylar olabilirdi. Ama sayın Valimiz, tecrübesi ve aldığı kararlar neticesinde İncirlik’ten uçakların kalkmasını engellemiş, darbenin önünün kesilmesi noktasında önemli etkisi olmuştur. Kendisine bir kez daha teşekkür etmek istiyoruz” diye konuştu.

7 DÜVELİN YENEMEDİĞİ MİLLETİMİZİ BİR AVUÇ HAİN DİZE GETİREMEZ

15 Temmuz’u, 15 Temmuz’un şehitlerini, şahitlerini unutmayacaklarını belirten Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi: “ Çanakkale’de bizi bütün dünya yenemedi. 7 düvel, Ulusal Kurtuluş Mücadelesinde bizi yenemedi, 15 Temmuz’da bir avuç hain mi bizi yenecekti? Biz 15 Temmuz’u unutmayacağız ama Çanakkale Destanı’nı da unutmayacağız, Ulusal Kurtuluş Mücadelesini de unutmayacağız. Oralardaki şehitlerimizi ve gazilerimizi de unutmayacağız. Milletimizin bir kez daha neyin altını çizeceğini, neyin üzerini çizeceğini çok iyi bildiğini göstermiştir. Milletimiz egemenliğin kayıtsız şartsız kendisinin olduğunu bir kez daha ispat etmiştir. Ve egemenlik ilelebet, kayıtsız şartsız milletin olacaktır.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, ÜLKENİN TEMELİNİ ÇOK SAĞLAM ATMIŞ

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk bu ülkenin temellerini o denli sağlam atmış ki hiçbir hain örgüt, hiçbir terör örgütü, hiçbir dış mihrak, birliğimizi, dirliğimizi bozamayacak, bizi bölemeyecektir.

Ülkemizin menfaati söz konusu olduğunda milletimizin nasıl birlik olduğunu gördük. Milletimiz siyaseti bir kenara bırakıp birlikte olduğu zaman neleri başaracağını, 15 Temmuz’da bir kez daha göstermiştir.”