Göreve geldiği günden bu yana halkın sorunlarına bizzat eğilen ve sorunları, mahalleri bizzat ziyaret edip anında çözmesi ile bilinen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Fatih Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Esnafı tek tek ziyaret edip sorunları dinleyen Başkan Karalar, mahalle kahvesine girip çay içip
sorunları dinledi.


Yeni yapılan asfalt çalışmalarını da inceleyen Başkan Zeydan Karalar, birim müdürlerinden çalışmalar ile ilgili bilgi istedi. Adana’nın eski mahallerinin önceleri yağmurlarda sular altında kaldığına dikkat çeken Seyhan Belediye Başkanı Karalar aldıkları finişer makinesi ile kat kat asfalt olayına son verdiklerini söyledi. Böylelikle evlerin yol seviyesinin altında kalmadığını da belirtti.


Yapılan çalışmalarla Seyhan’a, Seyhanlıya layık olmaya çalıştığını belirten Başkan Zeydan Karalar, mahalle halkının yapılan hizmetler nedeni ile teşekkür etmesi üzerine; “ Memleketimize 1 çivi çakmak kadar bizi mutlu eden bir şey yok. Size hizmet etmek bizi çok mutlu ediyor. Size hizmet etmek hakka hizmet etmektir. Biz sizlere hizmet etmek için seçildik. Gece demeyeceğiz, gündüz demeyeceğiz canla başla çalışacağız. Bizim için hizmette kuzey-güney, doğu-batı ayrımı da yok. Bizde yandaş ayrımı da yok, bizde vatandaş var, halk var” şeklinde konuştu.