Belediye Başkanı Karalar, Akkapı Mahalle Muhtarı Fikret Gizir başta olmak üzere çok sayıda mahalle muhtarının da katılımıyla düzenlenen muhtarlık hizmet binası açılış törenindeki konuşmasına herkesin yeni yılını tebrik ederek başladı.
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Akkapı Mahallesi Muhtarlık hizmet binası açılışında şöyle konuştu; “2015 yılı hem Türkiye için hem de Türkiye’nin bulunduğu coğrafya için iyi olmadı. Hem ülkemiz içinde hem de ülke dışında kan durmadı. İnsanlar birbirlerini boğazlıyorlar, birbirlerini öldürüyorlar. İnşallah 2016 hem ülkemiz için hem bulunduğumuz coğrafya için iyi bir yıl olur” 
Belediye Başkanı Karalar, geride bıraktığımız 2015 yılında gerçekleştirilen hizmetleri anlatarak devam ettiği konuşmasında yeni yılda planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Zeydan Karalar;“Bu bizim açtığımız sekizinci muhtarlık hizmet binası. Herhalde bu yıl içinde 10–15 tane daha yaparız. Muhtarlıkları yeniliyoruz. Taziye evleri açıyoruz. Yeni parklar açıyoruz. Mevcut parkları yeniliyoruz. Çok sayıda kapalı semt pazarı yapıyoruz. İnşallah 2016’da Akkapı Kapalı Semt Pazarı’nı da yetiştireceğiz. Hepimizin hayal ettiği çok güzel bir Seyhan’ı oluşturmak dileğiyle, her yeni yıl daha iyi bir Seyhan dileğiyle muhtarlık hizmet binamızı açıyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından hizmet binasını törene katılan mahalle muhtarlarıyla birlikte açan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar önümüzdeki günlerde yeni muhtarlık hizmet binaları inşasına devam edileceğini söyledi.