Başkan Karalar, beraberinde Seyhan Belediyesi’nin Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı bürokratlar ve teknik personelle birlikte şehrin merkezi bölgelerinden biri olan Reşatbey Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Kendisinin de uzun yıllar yaşadığı Reşatbey Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri yapan, yolda karşılaştığı vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Vatandaşlarla yaptığımız görüşmelerde belediyemizin temizlik hizmetiyle ilgili bir problem yok bu mahallemizde. Kilit parke döşenen ana yol üzerinde çeşitli zamanlarda farklı kişi, kurum ve firmalar tarafından kazı yapılmış. Parke döşeli yoldaki kazılar gerek araç gerekse yaya trafiğini olumsuz etkiliyor. Bu nedenle bu yol üzerinde asfalt çalışması yapmayı planlıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın işyerlerinde ziyaret ettiği esnaf ve yol üzerinde sohbet ettiği vatandaşlar, Seyhan’ın hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın uzun yıllar yaşadığı Reşatbey Mahallesi’ne yaptığı ziyarette karşılaştığı pek çok kişiye ismiyle hitap edip samimi şekilde sohbet etmesi dikkatlerden kaçmadı.