Adana’nın Pozantı ilçesine Seyhan Belediyesi tarafından çocuk ve dinlenme parkı yapıldı. Fındıklı Mahallesi’ndeki parkın açılışına Başkan Zeydan Karalar’ın yanında Pozantı Belediye Başkan Yardımcısı Hasibe Gültepe ve Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu‘da katıldı.

KARALAR: BİZİM YOLUMUZ MUSTAFA KEMAL’İN YOLUDUR

Şehit Jandarma Er İsrafil Sezgin anısına parkı yaptırdıklarını belirten Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Güzel insanlarla Pozantı’da olmak sizlerle birlikte olmak bize mutluluk veriyor. Şehidimiz İsrafil Sezgin kardeşimizi rahmetle anıyorum. Şehidimizin anısına yaptırdığımız park Fındıklı’ya hayırlı olsun. Biz büyükşehir belediyesinden sonra Adana’da en büyük belediyeyiz. Zaman zaman ‘Seyhan’ın dışına hizmet ediyorsun’ diyorlar. Bende olara diyorum ki; hattı müdafaa yok sathı müdafaa vardır. Bu satıh bütün Adana’dır. Sizleri hizmet etmek bizim görevimiz ama bizleri böyle kalabalık karşıladığınız ve yarınızdan fazlanız kadın olduğu için teşekkür ederim. Biz kadına değer veren bir milletiz. Bizim yolumuz Mustafa Kemal’in yoludur. Bizim yolumuz aydınlık yoldur” şeklinde konuştu.

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’da yapılan hizmetten dolayı Seyhan Belediye Başkan Zeydan Karalar’a ve isteklerinin meclisten geçmesinde katkı sunan meclis üyelerine teşekkür etti.

MUHTAR HALİL SEZGİN TEŞEKÜR ETTİ

Fındıklı Mahalle Muhtarı Halil Sezgin, parkın açılışında yaptığı konuşmada Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür etti. Sezgin, “Sayın Zeydan Karalar Başkanımızdan 2 yıl önce bu parkın yapılmasını istedim. Başkanım bizi kırmadı. Bu hizmetlerinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Şehit Er İsrafil Sezgin anısına yapılan parkın açılışı gerçekleştirildi.  Başkan Karalar, açılış kurdelesini Şehit Sezgin’in annesi Gülsüm Sezgin ile birlikte kesti.