Başkan Karalar, CHP Adana Milletvekili Aydın Uslupehlivan ile birlikte gerçekleştirdiği Zeytinli Mahallesi Taziye Evi açılış töreninde, “Siz 15 yıldır istiyordunuz. Gardaşınız bir sene de yaptı” dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Zeytinli Mahallesi’nde yapımı tamamlanan taziye evinin açılış töreninde yaptığı konuşmada göreve başladığı ilk günden bu yana 24 saat aralıksız çalıştığını belirterek, “Allah’tan aldığımız güçle 24 saat çalışıyoruz. 24 saat çalışıyoruz ve Seyhan’da bugüne kadar hiç olmayan, yapılmayan işleri hizmetleri yapıyoruz” diye konuştu.

Zeytinli Mahallesi sakinlerinin bölgelerine bir taziye evi inşa edilmesi yönündeki taleplerinin 15 yıldır bulunduğunu belirten Belediye Başkanı Karalar, “Bakın gardaşınız bir senede yaptı. Bütün Seyhan’da buna benzer çok hizmet yapıyoruz. Belki de en çok hizmet ettiğimiz yerlerden bir tanesi burası. E-5’in her iki yanına da çok iyi hizmetler ettik değerli kardeşlerim” şeklinde konuştu.

“HARAM YEMEYİZ, YEDİRMEYİZ”

Bir başbakanın, bir bakanın, bir belediye başkanının milletin kendisine emanet ettiği bu ülkenin parasını, tüyü bitmemiş yetimin hakkını çok iyi değerlendirmesi gereken kişiler olduğuna vurgu yapan Başkan Zeydan Karalar, “İnsan o parayı harcarken elini vicdanına koyacak. Kimseye yetim hakkını yedirmeyecek. Biz öyle yapıyoruz. Bakın bir sürü hizmet ettik. Taziye Evleri, Semt Pazarları, asfaltlama hizmeti, spor tesisi ve daha bir sürü hizmet. Ve bu hizmetleri yaparken Azim Öztürk’ten 80 trilyon daha az para harcamışız. Bizim bütçemiz 200 trilyon. 200 trilyonun 120 trilyonunu harcadık. 80 trilyonunu harcamadık. Niye? Çünkü biz yetim hakkı yedirmeyiz. Bizim Allah’tan korkumuz vardır. Biz haram para yemeyiz ve yedirmeyiz” dedi.

Konuşmaların ardından Zeytinli Mahallesi Taziye Evi’nin açılış kurdelesi CHP Adana Milletvekili Aydın Uslupehlivan tarafından kesildi. Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği açılış töreninde Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a da coşkulu alkışlarla gerçekleştirdiği hizmete teşekkür edildi.