Memur Sözleşmesi  Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal ve Tüm-Bel-Sen Başkanı Mehmet Çelik ile imzalanırken , Karataş Belediye Temsilcisi Neyzen Tevfik Canbolat ve sendika temsilcileri de toplantıda yer aldılar  .

Memurlar ile yapılan toplu sözleşme yüzde %20 lik artış oranı üzerinde yapılırken, Sendika Başkanı Mehmet Çelik Başkan Ünal’a örnek davranışı ve verilen zam oranı için  teşekkür etti .

Memurların sözleşmesinin yanı sıra işçilerin de sözleşmesi  Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal ve Genel İş Sendikası Adana Şube Başkanı ve DİSK Çukurova Bölge Temsilcisi Yaşar Gündoğdu arasında imzalandı .

Genel İş Sendikası Adana Şube Başkanı ve DİSK Çukurova Bölge Temsilcisi Yaşar Gündoğdu, “ İlk defa örgütlendiğimiz Karataş İlçe belediyesinde çalışan kadrolu işçilerimizi ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesini imza altına aldık. Türkiye’deki en iyi sözleşmelerden birini gerçekleştirerek Emekten yana tavır sergileyen Karataş Belediye Başkanımız Sn. Boğaçhan Ünal’a sendikamız ve işçilerimiz adına teşekkür ederiz .” dedi .

Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal ; “Memurlarımız ve işçilerimizin toplu iş sözleşmelerini imzaladık . Memurlarımız ile Türkiye de örnek olacak %20 lik artış oranı ile 2018-2019 yılı sözleşmemizi yeniledik. İşçilerimizin de Türkiye de örnek teşkil edecek oranda artış gösteren zam oranı ile sözleşmelerini imzaladık .İmzalanan sözleşmeler ile birlikte  personellerimiz bizlere ziyarette bulunarak teşekkür ettiler ve  yapılan sözleşmeyi hep birlikte  pasta keserek kutladık . Yapılan sözleşmelerin memurlarımıza ve işçilerimize hayırlı olmasını temenni ederim .  “dedi