Atapark ,Atatürk Heykelinin açılışı ve Büyük İskender Konserleri ;  CHP Adana Millet Vekili Zülfikar İnönü Tümer ,CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen , Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vek. Ramazan Akyürek, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ,Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin,Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe ,İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, Büyükşehir Meclis Üyesi Salih Gökçe , CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut ,CHP Adana Milletvekili Adayı Müzeyyen Şevkin ,protokol temsilcileri ve   Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal’ın katılımları ile  gerçekleştirildi .

150 dönümlük alan üzerine yapımı tamamlanan  Atapark Projesi , içerisinde yer alan 1000 kişilik Amfi Tiyatro , 2 Plaj , Otopark, Çocuk Oyun Pakları, 5 Adet Kafeterya ve 40 adet satış ünitesi ve yepyeni çevre düzenlemesi ile Karataş’ın çehresini değiştirecek bir projeye imza atıldı .   

12 Ağustos’ta sahne de Onur Akın halk ile buluşurken,13 Ağustos’ta Ferhat Göçer ve 14 Ağustos’ta Ömür gedik sahne aldı.
Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal  “ Karataş’ın, turizm ile büyüyen bir ilçe olması yönünde atılan adımların her geçen gün daha hızlı ilerlemesi, bizleri gururlandırmaktadır. Ulusal basında ilçemizin Akdeniz de ki yaşanabilecek ilk on sahil kasabası arasında yer alması ,çalışmalarımızın meyve vermeye başladığını göstermekte. Büyük gayretler ile Karataş Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Atapark  , Açılış ve Büyük İskender Konserleri ile halkımızın kullanımına sunulmuştur. Karataş’a hayırlı uğurlu olmasını dilerim .“dedi.

Başkan Ünal “ Atapark açılışı ve Büyük İskender Konserleri etkinliğimize destek veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Sözlü ’ye, Seyhan Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalar ’a ,Çukurova Belediye Başkanı Sayın Soner Çetin’e , etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan protokol üyeleri ve değerli halkımıza teşekkürlerimizi sunarım .”dedi.