Belediye imkanlarıyla yapılan hizmetlere zarar veren saldırgan veya  saldırganlar çok sayıda halkın kullanımına açık malzemelere zarar verdi. Maddi zarar verilen malzemeleri sayfasında paylaşan Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal üzüntüsünü dile getirerrek halkın belediyenin gibi gçrünün aslen halkın olan malzemelere sahip çıkılmasını istedi
Boğaçhan Ünal açıklamasında şunları söyledi;

"Önce Belediye Logoları parçalandı. Sonra Seyir terasları .Yetmedi çöp kovalarına zarar verildi . Bu da yetmedi büyük emekler ile yapımı tamamlanan Atapark ‘a sıra geldi .
Atapark içerisinde bulunan Elektrik panosunun  kapısı kırıldı , Amfi Tiyatro da yapılan kaplamalar parçalandı , kulübe kapısı kırıldı , yakıldı  . Sprey boya ile marifetmiş gibi duvarlar kirletildi .
Saygıdeğer karataşlılar ; İlçemizin gelişmesi ve güzelleşmesi yönünde yaptığımız hizmetlere zarar veren bu şahısları esefle  kınıyoruz .
Unutmayınız ki  evinize gelen ufacık bir zarar karşısında sizler ne kadar üzülüyor iseniz , bizler de evimiz zarar gördüğünde o kadar üzülüyoruz .
Bu memleket duyarlılığınız ile daha da ileriye gidecek. Bizler  buna inanıyor ve bu anlamda sizlerden de duyarlılık bekliyoruz"

İşte zarar verilen malzemelerden bazıları...