Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal başarıyla geçen kültür festivalinin ardından çevre düzenlemesi ve temizlik atağı başlattı.

Yaptıkları çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Ünal ‘’Liman içerisinde bulunan alana kırmızı toprak döküldü. Bölgede ağaçlandırma çalışmaları yapılarak kaldırım taşları ile çevrelendi. Çöp kovaları yerleştirildi ve limanda çalışan ve tüm balıkçılarımızın en büyük sıkıntılarından biri olan tuvalet ihtiyacı için temel çalışmaları başlatıldı. Önümüzdeki günlerde çalışmalar tamamlanarak halkın kullanımına hazır hale getirilecektir’’dedi.

Karataşın en büyük sorunlarından biri olan sinek ve haşere ile mücadele için ilaçlama çalışmaları hızla devam ettiğini belirten Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal’’. Büyükşehir Belediyesinin de desteği ile ilaçlama ekipleri Karataş içerisinde mahalle mahalle dolaşarak evleri, kanalizasyonları ve haşerelerin yoğun bulunduğu bölgeleri ilaçlamakta. Mahallelerimizden sonra limanı ve limanda bulunan tekneleri de tek tek dolaşarak ilaçlama yapılmaktadır. Haşere ile mücadele çalışmalarını devam ettirerek daha temiz ve yaşanabilir bir Karataş için çalışmalarımız sürecektir’’dedi.