2015 yılının ilk çalışmaları hakkında açıklama yapan Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal; öncelikle balık pasajının ve semt pazarının en kısa zamanda halkın hizmetine sunulacağını belirtti.

Başkan Ünal açıklamasında şunları söyledi’’Balık pasajı yenileme çalışmalarımıza start verildi. Öncelikle pasajın alt yapı sorununu çözerek daha nezih ve ferah bir hale dönüştürülerek, çalışmalarımız tamamlanması ile halkımızın ve esnafımızın kullanımına tekrar sunulacaktır.

Karataş için ihtiyaç arz eden ve öncelik teşkil eden projelerden biri de kapalı semt pazarının kurulumu idi. 4000 m2 alan üzerine kurulacak kapalı semt pazarı için çalışmalarımız sürüyor gerekli girişimler tamamlandı. Yapılacak kapalı semt pazarı ile birlikte pazar esnafının daha düzenli ve temiz bir ortamda çalışmaları sağlanacak halkımızın da daha düzenli ve temiz bir ortamda alışverişini gerçekleştirebileceği bir alan oluşturulacaktır. Önümüzdeki günler içerisinde bu projenin de çalışmalarına başlayarak en kısa sürede hizmete sunulacaktır’’