Kuruluş amacının tüm kimliklere ve kültürlere hizmet olan Adana Kültür Kardeşliği Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği düzenlediği dayanışma ve birliktellik gecesi ile ilk etkinliğini yaparak Adana’daki önemli STK’lar arasında ‘Biz de varız’dedi.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Derneğin Başkan Yardımcısı İnci Çeliköz derneklerinin kuruluşu üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen geceye katılımın yüksek olmasından dolayı tüm katılımcılara teşekkür ederek Adana Kültür Kardeşliği Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yılmaz Zeroğlu ve yönetim kurulu üyeleri Aynur Demirci, İskender Dayan, Mustafa Sonsuz, Sırrı Uzun ve Avni Daşçı’ya konuşmalarını yapmak üzere çağrıda bulundu.

Adana Kültür Kardeşliği Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu adına konuşan Başkan Zeroğlu derneğin faaliyetleri ve kuruluş amacı hakkında bilgi vererek, ‘Bu gecede bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz.Eminim ki bizler yapacağımız çalışmalar ve etkinlikler ile gün geçtikçe sizlerin sayesinde hep birlikte büyüyeceğiz ve Adana için önemli çalışmalara imza atacağız.’dedi.

Çeşitli kültürlerin bir araya geldiği geceye STK’ların yanısıra CHP ve HDP’nin milletvekili adayları ve yöneticileri renk katarken, geceye Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar damga vurdu.Karalar, yönetim kurulu üyelerini işaret ederek, ‘Bundan güzel bir kardeşlik ve renk olur mu. Adana Kültür Kardeşliği Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin yönetim kuruluna bakınca zaten farklı illerden ve kültürlerden insanların bir araya geldiğini görüyoruz.Dernek yöneticilerine başarılarının devamını sunuyorum.’dedi.

Türkülerle, halaylarla devam eden gecede konuklar oldukça coşkulu ve eğlenceli saatler geçirdiler.