Ziyarette konuşan Toyota Türkiye CEO'su Ali Haydar Bozkurt, karnavalın amacına uygun bir şekilde gerçekleşmesi için verdiği destekten dolayı, Vali Coş’a teşekkür etti.

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk ise yaptığı konuşmada, karnavalın Adana’ya yakışır bir şekilde gerçekleşmesinden dolayı mutlu olduklarını ve Seyhan Belediyesi olarak bu tür etkinliklere katkı sunmayı sürdüreceklerini söyledi.

Heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Coş ise, projeye imza atan heyetin ve emeği geçen herkesin teşekkürü hak ettiğini belirti.

Vali Coş, "Hayli renkli ve coşkulu görüntülerle gerçekleştirilen "Portakal Çiçeği Karnavalı" ile Adana’nın ismi tüm Türkiye’ye ve Dünya'ya duyuruldu. "Marka Kent" olması için çaba sarf ettiğimiz Adana’mızın böylesine sosyal bir etkinlikle, önemli bir eksikliği giderildi. Bu karnavalın, sizlerin katkılarıyla kurumsallaşarak devam edeceğine ve gelenekselleşeceğine kuşkum yok. Bundan sonraki karnavala da her türlü desteği vermeye hazırız. Emeğe geçenlere ve bu karnavalı tüm yönleriyle kamuoyuna duyuran yazılı ve görsel medya mensuplarımıza teşekkür ediyorum" dedi.