Sıcakların hissedilmeye başlandığı şu dönemde gerçekleştirilen karnavalda, Adana Turunçgil Üreticileri Birliği (ADATUB) katılımcılara portakal suyu ikram ederek, serinlemelerini sağladı.

Coşkuyla kutlanan karnavalda Adana Havaalanı Gelen Yolcu Çıkışı, Atatürk Parkı ve Ziyapaşa bulvarına 3 stant kuran ADATUB, 3gün boyunca litrelerce portakal suyu dağıtarak, karnavala destek verdi.  Ayrıca çiçek zamanının geçiyor olmasından dolayı Defne Eczanesi sahibi Nuray Ari tarafından hazırlanan portakal çiçeği esansını havalimanına, yürüyüş kortejine ve ADATUB stantlarının olduğu bölgelerde havaya püskürtülerek çiçek kokusu yoğunlaştırıldı.

 ADATUB Başkanı Remziye Karabucak, yönetim kurulu üyeleriyle katıldığı karnavalın önemine dikkati çekerek, organizasyonu gerçekleştirenlere teşekkür etti.  Karabucak, Adana'nın sadece geleneksel ürünü pamukla değil son yıllarda narenciye üretimi ile de ön plana çıktığını vurguladı. Karabucak, bu kanavalın Adana'nın narenciye üretimine de dikkati çekmesi açısından önemli olduğunu kaydetti. Ayrıca Karabucak ‘‘Çok keyifli geçen karnavalın bir parçası olmaktan dolayı ADATUB ailesi olarak çok mutlu olduklarını’’ belirtti.