3 aylık kurs sonucu okuma yazma öğrenerek sertifika almaya hak kazanan personeli kutlayan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Sizlerle gurur duyuyorum” ifadesini kullandı.
Personel için düzenlenen sertifika töreninde konuşan Zihni Aldırmaz, “Böylesi önemli bir tesiste sizler gibi fedakar ve öğrenme konusunda azimli insanların çalışması çok güzel. Sizlerin de artık daha mutlu olduğunu düşünüyorum. Eğitim doğumda başlar ve ölene kadar devam eder. Hepinizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Zihni Aldırmaz konuşmasının ardından okuma yazma öğrenen personele tek tek sertifikalarını ve hediyelerini verdi. Daha sonra da hatıra fotoğrafı çektirdi.

Entegre Katı Atık Bertaraf Tesisi’ndeki törene Zihni Aldırmaz’ın yanısıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Nermin Akray, daire başkanları, Tesisin İşletme Müdürü Cevdet Kurtay da katıldı.

İLKOKUL DİPLOMASI DA ALACAKLAR

Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteği ile tesiste açılan kursta okur yazar sertifikası alan personelin eğitimin ikinci etabına geçeceği 4 ay sürece bu kursta başarılı olanlara da ilkokul diploması verileceği bildirildi.

Ayrıca okur yazar olmayan diğer personel için de yeni kurslar açıldığı belirtildi.