Kaymakam Gürçam ahşap boyama ve ev tekstili ile giyim kursunda eğitim alan kadınlarla sohbet etti. Eğitmen ve kursiyerlere çalışmalarında başarılar diledi. Kaymakam Gürçam’a ahşap boyama kursu tarafından üzerinde Arıkan Konağı’nın fotoğrafı bulunan tepsi hediye edildi. 

Kozan Belediyesi Hayat Boyu Eğitim Merkezi, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl 7.'si düzenlenen Yılın Yerel Yöneticileri anketinde “Eğitime Destek” kategorisinde birinci olmuş, Belediye Başkanı Musa Öztürk’e "Yılın Başarılı Yerel Yöneticisi" ödülünü kazandırmıştı.

Kozan Belediyesi Hayat Boyu Eğtimi Merkezinde halen ahşap boyama ve ev tekstili, giyim kursu, bilgisayar kursu, cilt bakımı kursu ve ağaç bakımı - budama kursu devam ediyor. Kozan Halk Eğitim Merkezi’nin desteği ile açılan kurslara kadınlardan yoğun ilgi var. Merkezde mart ayında da yine Halk Eğitim Merkezi ve İŞKUR İl Müdürlüğü destekli kurslar açılacak. 

Belediye çalışanları için bilgisayar kursu açıldı
Kozan Belediyesi Hayat Boyu Eğitim Merkezinde belediye personelleri için bilgisayar kursu açıldı. Kozan Halk Eğitim Merkezi tarafından görevlendirilen eğitmenin açtığı kursta dersler mesai saatlerinden sonra yapılacak. 30 civarında belediye çalışanının katıldığı kursu ilk gününde Kozan Belediyesi Başkan Yardımcıları Cengiz Yeşiloğlu ve Yaşar Şenöz de ziyaret etti.