Edebali İlköğretim Okulu’nda düzenlenen plaket törenine,  Çukurova Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysel Kamil Akman, AK Parti İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, hayırsever vatandaşlar, kurum ve kuruluş temsilcileri, okul idarecileri ve bazı okulların Okul Aile Birliği başkanları katıldı.

İlçesindeki okullara farklı şekillerde destekte bulunan hayırseverlere şükranlarını ifade eden Çukurova Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, İlçe genelinde  hayırsever vatandaşların, kurum ve kuruluşların okullara çok büyük destek sağladığını ve Çukurova İlçesindeki eğitim kalitesinin yükselmesinde bu desteklerin çok büyük etkisi olduğunu söyledi.

Kaymakam Erguvan, “Bütün hayırseverlerimizi, okullarımıza destek sağlamak ve yeni okullar yapılmasına hız kazındırmak amacıyla, yaklaşık on yıl önce başlatılan “Eğitime % 100 Destek Projesi”ne katılmaya davet ediyorum.” dedi.

“Eğitime % 100 Destek Projesi” hakkında kısaca bilgi veren Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysel Kamil Akman da hayırsever kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür ederek, “Projenin daha çok yayılması, projeyi duymayan vatandaşlarımızın haberdar edilmesi, haberi olanların teşvik edilmesi amacıyla proje kapsamında yapılan desteklerin basın yayın organlarımız tarafından halkımıza duyurulması büyük önem teşkil etmektedir. Başta okullarımıza yardım eden tüm hayırseverlerimize ve bu projenin duyurulmasında gösterdikleri hassasiyetten dolayı basın yayın organlarına teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Çukurova Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysel Kamil Akman tarafından hayırseverlere plaketleri verildi