Kılıçdaroğlu “Başkalarının yapamadığını bizim belediye başkanlarımız yapıyor” diyerek Başkan Soner Çetin’i överken, Çetin “Halka vaadettiğimiz tüm projeleri 7. aydan başlayarak hayata geçirmeye başladık” dedi.

BİNLERCE KİŞİYLE BİRLİKTE AÇILIŞ GERÇEKLEŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 1 Kasım seçim kampanyasını, Mersin mitingi ve Çukurova Belediyesi’nce yapılan tesislerin açılışlarını gerçekleştirerek başlattı. Kılıçdaroğlu, Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’le birlikte ilk olarak engelli vatandaşlar için Hayal Park tesisleri içinde yapılan Engelsiz Yüzme Havuzu’nu hizmete soktu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, törene gelen binlerce kişiye “Kimliği ve inancı ne olursa olsun herkesi kucaklayacağız” diyerek şöyle seslendi: 

KILIÇDAROĞLU SONER ÇETİN’E TEŞEKKÜR ETTİ

“Türkiye’deki 78 milyon vatandaşımızı hiçbir ayrım yapmadan CHP olarak kucaklayacağız. Belediye başkanımız engelliler için bir spor salonu hazırlamış, yüzme havuzu hazırlamış. Hayırlı uğurlu olsun. Onlar toplumumuzun, hepimizin ayrılmaz parçası. Kentlerde engellilerimizin rahat yaşamasını sağlamak da belediye başkanlarımızın görevi. Kendisine teşekkür ediyorum. Başkalarının yapamadığını bizim belediye başkanlarımız yapıyor. Tesis herkese hayırlı olsun.”


ÇETİN: NE SÖZ VERDİYSEK HEPSİNİ YAPIYORUZ

CHP lideri Kılıçdaroğlu, milletvekilleri, il ve ilçe başkanlarına Jurassic Park’ı gezdiren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yaptığı konuşmada “18 aydır görevdeyiz ve hemşehrilerimize söz verdiğimiz tüm projelerimizi hayata geçiriyoruz. Vaat ettiğimiz projeleri 7. aydan başlayarak hayata geçirmeye başladık. Engelsiz Yüzme Havuzu’ndan sonra artık Osmaniye, Mersin ve Gaziantep’teki çocukların ‘Anne-baba bizi Çukurova’ya Jurassic Park’a götür’ diyeceği muhteşem bir tesisi, Jurassic Park’ı açıyoruz” dedi.

“İKTİDAR PARTİSİNİN BAŞKANLARI OLMALIYIZ”

1 Kasım’da yapılacak seçimlere de değinen DABB ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Milletvekili adayları, başkanlar ve Adanalılar olarak söz verdik; 1 Kasım’da 7 Haziran’daki 4 milletvekilinden daha fazlasını çıkaracağız. Bizler CHP’li belediye başkanları olarak artık muhalefet partisinin belediye başkanları değil, iktidar partisinin belediye başkanları olmak istiyoruz” diye konuştu. Ve Jurassic Park’ın açılışı 10. Yıl Marşı eşliğinde beyaz güvercinler uçurularak gerçekleştirildi.