Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Seyhan İlçe Kaymakamı Vedat Yılmaz, Seyhan İlçe’nin Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olmasının yanında, insanlarının ve ikliminin çok güzel olduğunu söyledi.

DEVLET VE MİLLET OLARAK KIZILAY’IN YANINDAYIZ

Kaymakam Yılmaz, devlet ve millet olarak daima Kızılay’ın yanında ve destekçisi olduklarını vurgulayarak, bu birlikteliğin artarak devam edeceğini söyledi.

KIZILAY HAYATİ BİR GÖREVİ YERİNE GETİRİYOR

Türk Kızılayı Seyhan Şube Başkan Reşat Karaca ise, kabul dolayısıyla Seyhan Kaymakamı Vedat Yılmaz’a teşekkür ederek, kurulduğu ilk günden itibaren Türkiye’de ve dünyanın hemen hemen yer yerinde, toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık gibi hayati bir görevi yerine getiren Kızılay’a destek olan tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti.

Ziyaret, Türk Kızılayı Seyhan Şube Reşat Karaca ve yönetim kurulu üyeleri Adnan Ekiz, Necdet Sakallı, Şahin Özkul, Mehmet Fatih Bozkurt, Ramazan Akdağ ve İsa Ekici’nin Seyhan Kaymakamı Vedat Yılmaz ile hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.