Türk Kızılay’ı Adana Şubesi, Kızılay haftası nedeniyle ildeki 250 okulu gezerek öğrencilere Kızılay’ı anlatıyor. Etkinlik nedeniyle Gündoğdu Koleji’nde çadır açan kurumun Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Yönetim Kurulu Üyeleri Niyazi Çetinkaya, Şaban Üçgül ve Veli Kasap, öğrencilerle bir araya gelip bilgiler verdi. 
Şube Başkanı Ramazan Saygılı, “Milletin Kızılay’ını çocuklarında bilmesi lazım” diyerek öğrencilere kurumun işleyişi ve yaptıklarıyla ilgili detaylı bilgiler aktarıldığını söyledi. 
Okul gezilerine Adana Gündoğdu Koleji’nden başladıklarını ifade eden Başkan Saygılı, “Yarınımızı emanet edeceğimiz bu evlatlarımızın Kızılay iyilik hareketine öncülük olmaları konusunda eğitim ve etkinliklerde bulunuyoruz. Ayrıca bilgilendirme çalışmalarımız Adana’nın bütün noktalarında devam etmekte” dedi. 

TEŞEKKÜR BELGESİ VERDİ 
Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı “Adana Gündoğdu Koleji’ndeki etkinliğimiz için Kızılay üyesi, bağışçısı ve yardımsever Yunus Gündoğdu abizime çok teşekkür ediyoruz. Yunus Gündoğdu gibi bağışçılarımızın sayısının artması Kızılay açısından çok önemlidir” diyerek Gündoğdu’ya teşekkür belgesi verdi.