Türkiye Kızılay Derneği Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, bir süre önce İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Zeki Gürkan ile bir araya geldi. Saygılı, emniyet mensuplarını ‘Kızılay dostu’ olarak yanlarında görmek istediklerini söyledi.

Ramazan Saygılı, Türkiye Kızılay Derneği Adana Şube yöneticileri Niyazi Çetinkaya, Nevzat Aslan, Şaban Üçgül, Zübeyt Şendur, Reşat Karaca ve Türkiye Kızılay Derneği Orta Akdeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü İpek Aksu ile birlikte İl Emniyet Müdürü Sayın Ahmet Zeki Gürkan’ı makamında ziyaret ederek, görüş alış-verişinde bulundu.

Burada konuşan Saygılı, yeni görevi nedeni ile Ahmet Zeki Gürkan’a başarı dileğinde bulunarak, “Adana’ya hoş geldiniz” dedi. Saygılı, Kızılay’ın gönüllü kan bağışı kampanyalarının yanı sıra afet ve ilkyardım konularındaki çalışmaları hakkında Gürkan’a bilgiler verdi.

Emniyet Teşkilatı ile her zaman anlamlı ve verimli bir işbirliği içinde çalıştıklarını kaydeden Saygılı, emniyet mensuplarını her zaman bir ‘Kızılay dostu’ olarak yanlarında görmenin, kendilerine moral ve destek olduğunu da sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan da, Türkiye Kızılay Derneği Adana Şubesi ile çok güzel çalışmalara imza atacaklarını vurguladı. Gürkan, Kızılay tarafından ortaya konulacak çalışmalara Emniyet Teşkilatı olarak her zaman destek verip, emniyet mensupları olarak da üzerlerine düşen görev ve sorumlukları da en iyi şekilde yerine getireceklerinin sözünü verdi.

Ahmet Zeki Gürkan, Türkiye Kızılay Derneği Adana Şubesi ile ortak hareket etmeye hazır olduklarını belirterek, “Kızılay’a yardımcı olmak bir vatandaşlık görevi olmasının yanında aynı zamanda da bir sosyal sorumluluktur” ifadesini kullandı.