Veterinerlik Fakültesi Öğrencileri Kampüste Yaşayan Köpeklere Kene İlacı Uygulaması Yaptı.

Çukurova Üniversitesi Öğrenci Faaliyetleri Birimine bağlı olan Çukurova Üniversitesi Hayvan Dostları Kulübü ve Ceyhan Veteriner Fakültesi öğrencileri kampüste önemli bir etkinliğe imza attı.

ÇÜHAYDOST Kulüp Danışmanı Prof. Dr. Oya Işık, Prof. Dr. Kubilay Vursavuş yönetimindeki öğrenciler Özgen Deveci, Sinan Kocaman, Olcay Aytürk, Orhun Çağlar hayvanları beslerken, ÇÜ Ceyhan Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Cenk Er’in Veteriner Fakültesi 3. sınıf öğrencileri Emre Canbolat, Mustafa Şanver, Oğuzhan Akyüz, Ayet Şirin ise köpeklere genel sağlık kontrolü yaparak kene ilacı uygulamasında bulundu.

Kampüsteki Köpek ve Kedilerin Sayılarını Belirleyecekler.

Köpeklerle sevgi bağı kuran yaşamın onlarla birlikte daha anlamlı ve güzel olduğunu ifade eden ÇÜHAYDOST öğrencileri, Veteriner Fakültesi 3. Sınıf öğrencileriyle kampüste yaşayan köpek ve kedilerin sayılarının belirlenmesi konusunda bir çalışma yapacaklarını ve kısırlaştırılacak olanların tespit edilerek Adana Büyükşehir Belediyesi barınak görevlilerine yardımcı olacaklarını söyledi.