Adana'da 8 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 27 yaşındaki Hasan P. tutuklandı. Tecavüz zanlısı savunmasında, “Korkutmak için fermuarımı açtım” demesi herkesi şaşırttı.

Şakirpaşa Mahallesi’nde inşaatı devam eden bir okulun bahçesinde önceki gün Hasan P., iddiaya göre, bahçede oyun oynayan erkek çocuğu Ö.G.’yi yanına çağırıp yere yatırdı.

ERKEK ÇOCUĞUNA TECAVÜZE KALKIŞTI

Cebinden çıkardığı bıçağı küçük çocuğun boğazına dayayıp tecavüze kalkıştı. Bu sırada yoldan geçen sivil bir polis memuru, Hasan P.’nin çocuğa tecavüze kalkıştığını görüp müdahale etti. Yarı çıplak haldeki Hasan P., polis memuruna bıçak sallayıp kaçmak istedi.

LİNÇ EDİLECEKTİ

Çevredeki vatandaşlar yakaladıkları Hasan P.’yi tekme, tokat döverek linç etmek istedi. Olay yerine gelen polisler tecavüz zanlısını kurtarıp polis merkezine kaçırdı.

‘FERMUARIMI AÇTIM’

Adliyeye sevkedilip nöbetçi mahkemece tutuklanan Hasan P., polisteki ve mahkemedeki savunmasında, tecavüz suçlamasını kabul etmedi. Hasan P., “Çocuk yanıma geldi, gitmesini söyledim, gitmeyince kızdım. Yine gitmeyince korkutmak için fermuarımı açtım. Başka bir şey yapmadım” dedi.

TUTUKLANDI

Hasan P., ‘Küçük yaşta çocuğa cinsel istismar’ suçundan tutuklanıp cezaevine gönderildi.

GÜNAYDIN ADANA GAZETESİ