Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Kosova Demokratik Türk Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Orhan Lopar başkanlığındaki heyeti, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş ve MHP Karaisalı İlçe Başkanı A. Sezai Yılmaz’ı makamında ağırladı.
Karaisalı’yı ziyaret eden heyete, Belediye Başkanı Saadettin Aslan tarafından yemek ikram edilirken, yemekte ikili ilişkilerin geliştirilmesi adına çalışmalar gerçekleştirileceği konuşuldu.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, ”Sizleri Karaisalı’da görmekten dolayı çok mutluyuz. Türk dünyasının birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Türkiye-Kosova ilişkilerinin güçlenmesi adına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada elimizden geleni yapacağız. Umuyorum ki, bundan sonra kardeşlik köprülerimizi pekiştirmek adına daha çok bağlantılarımız olur” dedi.

Kosova Demokratik Türk Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Orhan Lopar ise, “Bizleri burada kabul ettiğiniz ve göstermiş olduğunuz misafirperverlik nedeniyle teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.


Ziyaretin ardından, Kosova Demokratik Türk Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Orhan Lopar başkanlığındaki heyet, ilçenin turizm değerlerinden olan Varda Köprüsü, Kapıkaya Kanyonu, Yerköprü ve Kızıldağ Yaylasını gezdiler.