Yaz sezonun başından beri ilçe genelinde asfalt, satıh kaplama ve kilit parke yol çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Alemdar Öztürk, geçen yıl 13 mahallenin yolunu tamamladıklarının ifade etti.
 
Körseli ve Gümürdülü mahallelerinde başlatılan kilit parke yol yapımı çalışmalarını kurban kesimi ve dualarla başlatan Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, 450 günlük çalışma planında 30 mahallenin yollarını kilit parke yöntemiyle tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.
 
Elektrik ve yakıt borcunu dahi ödeyemeyen bir belediye devraldıklarını hatırlatan Başkan Alemdar Öztürk, “Allah’ın izniyle belirlenen program dâhilinde bu dönem bütün şehir yasası ile bize bağlanarak mahalleye dönenen 30 köyümüzün yol sorunlarını bitirmenin gayretinde olacağız. Bunun haricinde satıh kaplama ve sıcak asfalt çalışmalarımızı da devam ettireceğiz.” dedi.
 
Alemdar Öztürk,  “ Amacımız Ceyhan’ı herkes için yaşanabilir, modern bir kimliğe kavuşturmaktır. Ekiplerimiz parke yol,  sıcak asfaltın yanı sıra kaldırım, satıh kaplama ile bakım ve onarım çalışmalarını da titizlikle sürdürmektedir. Bu amaçla daha kaliteli ve hızlı hizmet için 1 adet kombine satıh kaplama aracı da satın aldık.” Diye konuştu.
 
Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise, “Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk başta olmak üzere emeği geçen tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun.” Dedi.