Belediye Başkanı Musa Öztürk’ün yanı sıra Başkan Yardımcıları Mustafa Duru, Cengiz Yeşiloğlu ve Yaşar Şenöz ile birim müdürlerinin de katıldıgı yemekte ikramları belediyeye bağlı Halit Dağlı Aşevi hazırladı. 

Başkan Musa Öztürk yemeğin ardından belediye çalışanlarına hitaben bir konuşma yaptı. Kozan Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu vurgulayan Öztürk konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “130 bin nüfuslu Kozanımıza hizmet ederken hepimiz canla başla çalışıyoruz. Yağmur suyu drenaj hattı, asfalt çalışmaları, yeni parkların yapılması ve varolan parkların yenilenmesi, parke, temizlik işleri, ücretsiz cenaze hizmetleri, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz yiyecek, giyecek ve eşya yardımı gibi birçok konuda siz çalışanlarımızın özverili gayreti ile başarıya ulaşıyoruz.

Gece gündüz demeden, hafta sonu tatillerinizde bile çalışmaya devam ediyorsunuz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Yeni Büyükşehir Yasası nedeniyle bildiğiniz üzere kaynaklarımız neredeyse yarı yarıya azaldı, ama hizmetlerimizde hiçbir aksama olmadı. Aksine kimsenin yapmaya cesaret edemediği yağmur suyu drenaj hattına sizin desteğinizle başladık ve bu gün büyük ilerleme kaydettik. Birçok parkımızı baştan aşağı yeniledik, okullarımıza parklar kurduk, Ağlıboğaz’a, Türkeli’ye, Varsaklar’a yeni büyük parklar yaptık. Sokak sokak ev ev eşi benzeri görülmemiş bir temizlik seferberliği başlattık.


Varsaklar’da, Çanaklı’da 80’in üzerinde sokak asfaltladık. Şimdi Cumhuriyet Mahallemizde muhtarımızın rehberliğinde 10 civarında sokağımıza asfaltlama yapıyoruz. Yaz boyu özellikle yayla köylerimizde vatandaşlarımızın evlerinin kapısına kadar kumlama yaptık, yol açma ve genişletme çalışmalarına devam ettik. Hepsi sizin başarınız. Kıymetli çalışma arkadaşlarım sizlerle birlikte çalışıyor olmaktan, Kozanımız için taş üzerine taş koyuyor olmaktan büyük gurur duyuyorum.” 
Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk yemeğin ardından belediye çalışanları ve birim amirleri ile uzun süre sohbet etti.