Parke tamiratı ve asfalt yama yapan Şantiye Şefliği personelleri, köy yollarının çevresindeki kanal ve şarampolleri temizledi, ot ve çalıları biçti. Kozan Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu’nun yakından takip ettiği çalışmalarda ekipler köy içerisindeki harfiyatı kaldırarak temizlik de yaptı. Acarmantaş Muhtarı Hakan Büyüköztürk’ün belirlediği alanlarda yürütülen çalışmalarda çok sayıda iş makinesi ve personel görev aldı.


Belediye ekiplerinin köy içerisindeki çalışmalarının ardından köy okulunda da boya ve temizlik yaptıklarını belirten Kozan Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu konuşmasında; “Bölgemizin en büyük köylerinden olan Gaziköyündeki çalışmalarını tamamlayan ekiplerimiz geçen haftadan bu yana Acarmantaş’ta aralıksız çalışıyor. Gerek Şantiye gerekse Park – Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin gayretli çalışması sonucunda köyümüzde kapsamlı bir temizlik, bakım ve onarım çalışması yürüttük. Köy muhtarımız Hakan Büyüköztürk’ün de yönlendirmesiyle vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirdik. Mevsim şartları elverdiği sürece bölge köylerimiz olan Çobanpınarı, Bucak, Ilıca ve Ferhatlı köylerimizde de aynı çalışmalara imza atacağız. Bölge köylerimizin muhtarları ile görüşmelerimiz devam ediyor.” dedi.


Acarmantaş Muhtarı Hakan Büyüköztürk, Kozan Belediyesi ekiplerinin köylerinde ve okullarında yaptığı çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Musa Öztürk ve ekiplerine teşekkür etti.