İlçe genelinde birçok mahallede yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Kozan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Durmuşlu köyünde 2 bin 200 metrekare alana parke döşedi.
Durmuşlu köy muhtarı Vejdi Çelik’in yönlendirmesiyle yaklaşık 35-40 haneye ulaşımı sağlayan Dağılcak mevkiindeki yol, belediye ekipleri tarafından zemin çalışmaları tamamlandıktan sonra parke ile kaplandı.
Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk kış mevsimi gelmeden köylerde yürütülen yol çalışmalarına hız verdiklerini dile getirdi. Başkan Öztürk çalışmalar hakkında yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Durmuşlu muhtarımız vatandaşlarımızın evlerine ulaşımlarını sağlayan yollarda ciddi sıkıntılar yaşandığını dile getirince şantiye ekiplerimizi köyümüze yolladık. Yağmur mevsimi başlamadan vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek istedik. 2 bin 200 metrekarelik alanda yürütülen ve yaklaşık 2 hafta süren çalışmalarımız kapsamında 40 kadar hanemizin yol sorununu çözdük. Kısa bir süre önce Adana Büyükşehir Belediyemizin büyük desteği ile Bucak yöresindeki köylerimizde de narenciye sezonu öncesi bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarına başlamıştık. Kozan Belediyesi olarak muhtarlarımızdan gelen taleplerimizi imkanlar ölçüsünde karşılamanın gayreti içerisindeyiz.”

Kozan Belediyesi’nin köyünde yürüttüğü hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Durmuşlu köy muhtarı Vejdi Çelik, Başkan Musa Öztürk ve ekiplerine teşekkür etti.