Turgut Özal Bulvarı ve Halk Eğitim Merkezi yanında bulunan spor alanında komple yenileme çalışması başlatan Kozan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü spor sahasına 11 adet yeni fitness aleti, bir adet tahterevalli iki adette salıncak kurulumunu gerçekleştireceği ve basket sahalarında da yenileme çalışmalarının yapılacağı ifade edildi.

Kozan'ı yeni parklarla donatmaya devam edeceklerini belirten Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, “Atıl durumda olan parklarda yapmış olduğumuz komple yenileme çalışmasını, spor alanlarında bulunan ve kullanılabilirliği azalan fitness aletlerini de yenileriyle değiştiriyoruz. Yenilenen bu spor aletleri kondisyonunu iyi tutmak ve zinde olabilmek isteyen vatandaşlara güzel olanaklar sağlıyor. Sağlıklı yaşam sürmek isteyen vatandaşlarımız için elimizden gelen katkıyı sağlamanın yanı sıra gençlerimizin spor yaptığı alanda komple yenilenecek” dedi.

Çevre düzenlemesinin de yapılacağı alanda işlevini yitirmiş olan fitness aletleri yerine yenileri yerleştirilirken, basket sahalarının potalarının yanı sıra, zeminde de yenileme çalışması başlatıldı.