Altyapı, asfalt, temizlik, yeşil alan çalışmaları başta olmak üzere temel belediyecilik görevlerini hızla sürdüren Kozan Belediyesi sıcak asfalt kaplama çalışmalarına Türkeli Mahallesi’nde devam ediyor. Belediye Başkanı Musa Öztürk'ün talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Şantiye Şefliği asfalt ekipleri tarafından diğer mahallerden başlatılan ve son olarak Türkeli Mahallesinde devam eden asfalt kaplama çalışmalarının diğer mahallelerde de devam edeceği belirtildi.


Asfalt çalışmalarının tüm ilçeyi kapsayan bir program dâhilinde tüm mahallelerde devam edeceğini kaydeden Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk; “Daha güzel ve daha huzurlu bir Kozan için çalışmalarımız her alanda tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimiz şehrimizin dört bir yanında aralıksız hizmet veriyor. Türkeli Mahallesinde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının akabinde asfaltlama çalışmalarına devam ediyoruz. İnşallah kısa sürede tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.” dedi.
Sıçak asfaltla kaplanan yollarından dolayı mahalle sakinleri ise Belediye Başkanı Musa Öztürk ve ekiplerine teşekkür ettiler.