Görme engelli vatandaşların belediye hizmet binasında rahat hareket edebilmesi için bina girişinden itibaren tüm koridorlara kabartmalı sarı şerit uygulaması yapıldı.

Belediye hizmet binasına yapılan engelli asansörünün ardından, kabartmalı sarı şerit uygulamasını da hayata geçirdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Musa Öztürk, engelli vatandaşların hizmet binasında rahatça hareket edebilmelerini sağlamak için sarı şeritlerin çekildiğini belirtti.

Başkan Öztürk yaptığı açıklamada; “Engelleri yıkmaya ilk olarak kendi çevremizden başlamalıyız. Vatandaşlarımızın hizmete ulaşması noktasında fiziki şartları en uygun hale getirmek bizim vazifemiz. Kabartmalı sarı şeritler sayesinde görme engelli vatandaşlarımız hizmet binamızın içerisinde sorun yaşamadan işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Belediye binamız böylelikle engelli, engelsiz herkesin eşit kullanabileceği bir hale geldi." dedi.


target="_blank" rel="nofollow">

style="width:88px; height:31px; border:0;" alt="Yandex.Metrica" title="Yandex.Metrica: bugünün verileri (gösterimler, ziyaretler ve tekil ziyaretçiler)" onclick="try{Ya.Metrika.informer({i:this,id:15855883,lang:'tr'});return false}catch(e){}"/>