Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından, geçtiğimiz aylarda inşaat çalışması tamamlanarak hizmete giren yeni Kozan Devlet Hastanesi binasının çevresinde peyzaj çalışması gerçekleştirildi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, hastane idaresi tarafından belirlenen alanlarda 500 metrekarelik çim ekimi, 500 adet ligustrum, gül ve fidan dikimi ile çevre düzenleme çalışmalarını tamamlayarak, hastane bahçesini güzel bir görünüme kavuşturdu.

Yeni hizmete giren hastane binasının çevresinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk; “Kozan Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışımız gereği, eğitimden sağlığa, spordan sanata, hayatın her alanında, vatandaşımızın isteklerini kısıtlı imkanlarımıza rağmen karşılamaya dikkat ediyoruz. Devlet Hastanemizin yeni hizmet binası çevresinde ekiplerimiz gerekli bakım – onarım ve peyzaj çalışmalarını düzenli olarak yerine getiriyor. Amacımız hastalarımıza, hasta yakınlarımıza, ziyaretçilerimize ve hastane personelimize daha kaliteli hizmet götürmek. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizin titiz çalışmasıyla hastane bahçemiz bahar aylarına yakışır bir görüntüye kavuştu. Devlet hastanemizin yeni hizmet binası Kozanımıza ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.


Kozan Devlet Hastanesi bahçesindeki çalışmalarını tamamlayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, aynı zamanda Türkeli Mahallesine yeni yapılan 3 bin metrekarelik park inşaatına da devam ediyor. Varsaklar Mahallesindeki ikinci parkı tamamlayan ekipler, bir yandan da Cumhuriyet mahallesi ve Gaziköyündeki kapsamlı temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.