Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Şantiye Şefliği ve merkez mahalle muhtarlarının 15 mahallede belirlediği sokaklarda belediye ekipleri asfaltlama yapacak. Yapılan görüşmeler sonrasında belirlenen programa göre çalışmaların başladığı ilk mahalle Çanaklı oldu.
Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’ün talimatı ile hazırlanan program kapsamında mahallelerde öncelikli olarak belirlenen sokakların temizlik, yol genişletme ve zemin sağlıklaştırması tamamlanacak. Zemin hazırlıklarından sonra ara verilmeden asfaltlamaya geçilecek.
Çanaklı Mahalle Muhtarı Cengiz Ayhan ve Kozan Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu’nun yakından takip ettiği çalışmalarda geçen hafta yol genişletme, temizlik ve zemin sıkılaştırmaya başlanmıştı. Ekiplerin bu hafta içerisinde zemin hazırlıklarını tamamlayarak asfaltlamaya başlaması planlanıyor.
Çanaklı Mahallesindeki 25 sokağın asfaltlanmasını Kurban Bayramı öncesinde tamamlamayı planladıklarını ifade eden Kozan Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu; “Belediye Başkanımız Sayın Musa Öztürk’ün talimatı ile geçtiğimiz aylarda merkez mahalle muhtarlarımız ile tek tek toplantı yaptık. İlçe merkezimizdeki mahallelerde, muhtarlarımızın rehberliğinde belirlediğimiz sokaklarda, mevsim şartları el verdiği ölçüde asfaltlama yapacağız. Program kapsamında ekiplerimizin ilk durağı 25 sokağına asfalt sereceğimiz Çanaklı Mahallemiz oldu. Gerek muhtarımıza gerekse mahalle sakinlerimize çalışmalarımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Ekiplerimizin yapacağı hizmetler şimdiden mahallemize ve Kozanımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
Şantiye Şefliği ekipleri Çanaklı Mahallesindeki 25 sokağın asfaltlanmasının ardından Varsaklar Mahallesine geçecek.