Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında 8 metre genişliğinde ve 6 metre yüksekliğindeki Türk Bayrağının ve 8 metre yüksekliğindeki Atatürk Anıtının bakımı ve boyası yapıldı. Bayrağın ve anıtın aydınlatılmasının da yenilendiği çalışmalar bir gün sürdü.
Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk ilçe merkezindeki Kozan Kalesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Öztürk açıklamasında; “Kozan’ın binlerce yıllık tarihinin en önemli simgelerinden birisi Kozan Kalesidir. Kalemizdeki belediyemize ait tesisler misafirlerimize ev sahipliği yapmaktadır. Belediyemiz kalede düzenli olarak yol bakımı, aydınlatma, temizlik ve onarım çalışmaları yürütüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz son olarak kalemizdeki Türk Bayrağımızın ve Atatürk Anıtımızın bakımını yaptı. Vatandaşlarımızdan daha önce gerek sosyal medya üzerinden gerekse birebir görüşmelerimizde bu yönde talepler gelmişti. İlgi ve hassasiyetlerinden dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, kalemizdeki bakım çalışmalarının düzenli olarak devam edeceğini belirtmek istiyorum.” dedi.

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya üzerinden Kozan ile ilgili tanıtım sayfaları, belediyeye Kozan Kalesindeki bayrak ve anıtın bakımı için çağrıda bulunmuştu.