Belediye Şantiye Şefliği ekipleri yayla yollarındaki çalışmalarına Çürüklü köyünde başlamıştı. Çürüklü köy muhtarı ve belediye meclis üyesinin yakından takip ettiği çalışmalar 10 günde tamamlanmıştı. Ekipler Çürüklü’nün ardından Şerifli ve Mahyalar köylerine geçti. Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’ün talimatı ile Şerifli ve Mahyalar köyünde yol genişletme, bakım, onarım, kumlama yapacak ekipler ayrıca köy muhtarlarının belirlediği alanlara da parke döşeyecek.

Kozan Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu, Şerifli köy muhtarı Hacı Mehmet Yavuz ve Mahyalar köy muhtarı Menderes Gül şantiye ekiplerinin çalışmalarını yakından takip ediyor. Muhtarlar Hacı Mehmet Yavuz ve Menderes Gül belediyenin köylerinde yürüttüğü çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’e teşekkür etti.


Belediye ekiplerinin yaz aylarında özellikle yaylalara hizmet götürdüğünü dile getiren Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu; “Mayıs ayından bu yana yol bakım onarım, asfalt yama ve parke çalışmalarımızı yaylalarımızda yoğunlaştırdık. Köylerimizde çalışmalara başlamadan önce muhtarlarımız ile görüşerek bir iş planı çıkarıyoruz ve onların belirlediği noktalarda kalabalık bir ekiple çalışıyoruz. Çalışmalarımız muhtarlarımızdan ve bölgede yaşayan vatandaşlarımızdan büyük ilgi ve destek görüyor. Bizlere ev sahipliği yaptıkları için de onlara teşekkür ediyoruz.” dedi.

Belediye ekipleri Mahyalar ve Şerifli’nin ardından Kuyubeli köyünde yol çalışmalarına devam edecek. Yaylalardaki çalışmalarda 25 civarında personel ve 10 iş makinesi görev alıyor.