Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Şantiye Şefliği’nin yürüttüğü çalışmalar kapsamında ekipler Minnetli ve Çürüklü köylerindeki yol yapım faaliyetlerini tamamladı. Kış aylarında yoğun kar ve yağmur yağışı nedeniyle bozulan yollarda önce zemin sağlıklaştırması yapan ekipler sonra da yolları kumladı.
Kozan Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu ve Meclis Üyesi Mehmet Çürük Şantiye Şefliği’nin çalışmalarını yerinde denetledi. Vatandaşlardan da büyük destek gören ekipler bu gün Mahyalar Köyünde yol bakım-onarımı ve kumlama yapacak.
10 gündür ekiplerle birlikte civar köylerdeki çalışmalara katılan belediye meclis üyesi Mehmet Çürük, belediyenin ev ev vatandaşa hizmet götürdüğünü belirtti.
Yayla köylerinde ikamet eden vatandaşlar da ulaşım konusunda bir süredir yaşadıkları sıkıntının belediyenin hizmeti sayesinde ortadan kalktığını söyleyerek Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’e teşekkür etti.
Kozan Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu Şantiye Şefliği’nin yaklaşık iki haftada tamamlayacağı çalışmalarda 10 personelin ve 8 iş makinesinin görev aldığını dile getirdi. Başkan Yardımcısı Yeşiloğlu konuşmasında; “Ekiplerimiz çalışmalara başlamadan önce muhtarlarımızla ve meclis üyelerimizle oturup bir hizmet programı hazırlıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Musa Öztürk’ten de onayımızı aldıktan sonra gerek ilçe merkezimizde gerekse köylerimizde imkanlarımız doğrultusunda hizmet üretiyoruz. İlçe merkezimize çok uzak olan ve olumsuz iklim şartlarından dolayı kışın hizmet götüremediğimiz yaylalarımıza yaz aylarında ulaşıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen bakım ve yenileme taleplerine de hızlıca cevap veriyoruz. Bölge meclis üyemize ve muhtarlarımıza ekiplerimizi bir an bile yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz.” dedi.
Şantiye Şefliği ekipleri bu gün Mahyalar Köyünde bakım – onarım ve kumlama yapacak. Başkan Musa Öztürk’ün talimatı doğrultusunda ekipler hafta sonu da çalışacaklar.