Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk'ün talimatıyla, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Mahmutlu Mahallesinde tepe üzerinde bulunan parkı yeniden inşa ediyor.
Muharrem Ayı dolayısıyla Hasan Esad Bağdadi Türbesinde yapılan mevlit ve Aşure dağıtım etkinliğinde, Mahmutlu Mahallesi sakinleri mahallelerinde tepe üzerinde bulunan parkın yenilenmesini Belediye Başkanı Musa Öztürk’ten istedi. Başkan Öztürk Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne mevlit sonrasında talimat verdi. Ekipler mevlit programının ertesi günü mahalle muhtarı Alper Hallaç’ın rehberliğinde çalışmalara başladı.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Musa Öztürk, “Mahmutlu Mahallesi Kozanımızın en güzide ve tarih kokan semtlerinden biridir. Şahsım adına ben de bu mahallede ikamet etmeyi çok isterim. Geçen Perşembe Hasan Esad Bağdadi türbemizde Muharrem ayı nedeniyle vatandaşlarımızla bir araya gelme şansı bulduk. Mahalle sakinlerimizin bizden parklarını yenilememiz yönünde bir istekleri oldu. Vatandaşlarımıza parklarını en kısa sürede baştan aşağı yenileyeceğimiz sözünü verdik ve Alper muhtarımızın da desteği ile çalışmalara hemen başladık. Parkımıza yeni oyun grupları yerleştireceğiz, fitness aletlerini yenileyeceğiz ve parkımızda peyzaj çalışması yapacağız. Parkımız şimdiden mahallemize ve Kozanımıza hayırlı olsun” diye konuştu.
Kozan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parktaki yenileme çalışmalarına devam ediyor.