Oda Başkanı Hacı Emin Ünal ve Adana Güzellik Uzmanları ve Estetisyenler Derneği Başkanı Gülgün Sarıaslan ile  bir grup dernek üyesi Başkan Sözütek'i makamında ziyaret ederek, son günlerde sosyal medyada üyelerine yönelik olumsuz eleştiriler ve kayıt dışı çalışarak haksız rekabete yol açan korsan güzellik uzmanı ve kuaförlere yönelik tedbirler konusunda görüş alış verişinde bulundular.
Başkan Sözütek de, bulundukları makamın her meslekteki esnaf ve sanatkarlara hizmet amacı taşıdığını, bu açıdan kuaförler ve güzellik uzmanlarını da ayrı tutmadıklarını ifade ederek, "Sizlerin sorunları bizim sorunumuzdur. Mesleki anlamda yaşadığınız her  türlü sorunu bize getirebilirsiniz. Biz de çözüm için ilgili mercilere başvurur, kanuni haklarınızı aramak, haksızlıkların önüne geçmek için kurum avukatlarımızı devreye sokar, mağduriyetlerinizin önüne geçmeye çalışırız. Bu konuda kapımız her zaman tüm esnaf ve sanatkarlarımıza açıktır. Sizin meselelerinizi de çözmek için gereken çabayı göstereceğimizden emin olun"dedi. 

Oda Başkanı Ünal ve Dernek Başkanı Sarıaslan ile üyeleri de Başkan Sözütek'e duyarlı yaklaşımı ve sıcak ilgisinden dolayı teşekkür ederek ESOB'tan ayrıldılar.