Adana’nın 15 ilçesinde “Acınız Acımızdır” anlayışıyla mezarlık ve cenaze hizmetlerini kesintisiz sürdüren Adana Büyükşehir Belediyesi, merkez Seyhan İlçesi’ndeki Küçükoba Mezarlığı’nda alan genişletme, altyapı ve peyzaj düzenleme çalışmalarını tamamladı. Yenidam Mahallesi’ndeki Küçükoba Mezarlığı’nın yüzölçümü yeni ilave edilen 18 bin metrekare alanla,  toplam 93 bin metrekareye  erişti. 
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün talimatları doğrultusunda morg, gasilhane, defin, bakım, onarım, temizlik hizmetlerinin yanı sıra il dışında toprağa verilecek cenazelerin naklini özel donanımlı cenaze araçları ve uçakla ücretsiz olarak gerçekleştiren Mezarlıklar Daire Başkanlığı, Küçükoba Mezarlığı’nı genişletti. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kamulaştırılarak mezarlığa dahil edilen 18 bin metrekare alanda zemin düzeltmesini yapıp, beton direkli kafes tel çitle çevirdi. Bu çalışmayla Küçükoba Mezarlığı’nın toplam yüzölçümü 93 bin metrekare oldu. 
Öte yandan Hadırlı ve Alihocalı mahallelerindeki mezarlıklarda yoğunlaşan Mezarlıklar Daire Başkanlığı ekipleri, buralarda da beton direkli kafes tel çit, kilitli parke taş döşeme, gasilhane, namazgah ve tuvalet yapımı için kolları sıvadı. Alihocalı Mezarlığı’nda, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit olan ikiz polis memurları Ahmet ve Mehmet Oruç’un mezarlarında da çevre düzenlemesi ve kilitli parke taş döşenmesi kısa zamanda tamamlandı.