Başkan Karalar, beraberindeki teknik elemanlarla birlikte bölgede yaptığı incelemede hem vatandaşlar hem de çevre esnafla görüştü. Kültür Sokak’ın geçmiş yıllardan bu yana devam eden bakımsız görünümünden yakınan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Karalar, “Kültür Sokak hali hazırda hem fiziksel hem de görsel açıdan miadını doldurmuş görünüyor. Bu sokak üzerinde yapmayı planladığımız sağlıklaştırma çalışması ile İstanbul’un İstiklal Caddesi, Ankara’nın Sakarya Caddesi ile eş değerde bir cazibe merkezi inşa edeceğiz” diye konuştu.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, hem çevre esnaf hem de vatandaşların memnun kalacağı bir düzenleme yapacaklarını özellikle belirterek, “Gençlerimizin canlı müzik yapabilecekleri, özel sohbet ve toplantılarını organize edebilecekleri, güvenli, sağlıklı ve görsel anlamda insanlara rahatlık veren bir mekân inşa edeceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Karalar, “Elbette bu düzenlemeyi yaparken çevre esnafımızın da mağdur olmaması önceliklerimiz arasında bulunuyor. Burada faaliyet gösteren esnafımız içinde bölgeye yakın bir noktada aynı etkinlikleri sergileyebilecekleri özel bir alan oluşturacağız” şeklinde konuştu.