Karaisalı Platformunun organize ettiği piknik ve karnaval havasındaki şenlik, ilçe stadında kutlandı. Kıl çadırlarının kurulduğu şenlik alanında misafirlere sıkma ve ayran ikram edildi.  Bisiklet, motosiklet ve folklör ekipleri çeşitli gösteriler yaptı. Alanı dolduran ilçe halkı, Uğur Işılak ve yerel sanatçılar Erol Kuşdemir ve Ali Topak’ın verdiği konserle gönüllerince eğlendi. 

 

Karaisalı Stadı'nda düzenlenen ve yaklaşık 12 bin kişinin katıldığı şenliğe Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, AK Parti Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan, CHP Milletvekili Turgay Develi, MHP Milletvekili Muharrem Varlı, Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı, Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak, Karaisalı ilçe Başkanı Ünal Işık, Çukurova ilçe Başkanı Ramazan Çırak, Meclis üyeleri, partilerin il ve ilçe yöneticileri katıldı. Milletvekili Gürkan, alanda bulunan çadırları ziyaret ederek hemşehrilerini hatırı sordu.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’da AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan’a şölene verdiği katkılardan dolayı bir teşekkür belgesi takdim etti. Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı, bir selamlama konuşması yaptı. Konuşmanın ardından eğmeği geçen sponsor firmalar tek tek sahneye davet edilerek birer teşekkür belgesi verildi.

 

 

YÖRE HALKI BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

 

AK Parti Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan’da burada yaptığı konuşmasında hükümetin yaptığı icraatları dile getirdi. Karaisalı halkının Kurtuluş Savaşı sırasında sergilediği kahramanlıkları anlatan Gürkan, savaş döneminde yöre halkının Kuvayi Milliye örgütlenmesini yaparak Adana'yı kurtardığını söyledi. Gürkan, Karaisalı insanı, devletinin ve milletinin yanında olmuş, milli ve manevi değerlerine bağlı ülkesinin bir karış toprağı için mücadele etmiş, bu vatan için nice gazi ve şehit vermiş insanların torunları olarak gurur duymaktayız" dedi.Gürkan, daha sonra şenliklerde emeği geçen başta Karaisalı Platformu olmak üzere  her kesen teşekkür etti.

 Daha sonra sahneye çıkan ünlü  sanatçısı Uğur Işılak, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla Karaisalı Stadı'nı dolduran yaklaşık 12 bini aşkın vatandaşa müzik ziyafeti çekti.